Bedrijfsoverzicht

100+

Woningen in zowel eerdere als toekomstige ontwikkelingen

2019

Opgericht 

Hillside Development is een jonge en ambitieuze vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in de transformatie/ontwikkeling van woonhuizen in de Randstad. De beoogde omvang is ongeveer 2-40 eenheden per ontwikkelingsproject. 

 

Het team beschikt over tientallen jaren gezamenlijke ervaring en een uitgebreid netwerk van banken, investeerders en experts. Duidelijke communicatie en vakkundige uitvoering stellen ons in staat om succesvol de meest complexe ontwikkelingsprojecten te verwerven, financieren, ontwikkelen, op de markt te brengen en te beheren.

Team 

Jan van Arkel

Partner

Na het behalen van zijn twee bachelordiploma’s, Rechten + Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, voltooide Jan zijn specialisatie in Vastgoedfinanciering (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens begon hij te werken bij OVG Real Estate/EDGE als vastgoedontwikkelaar. Na 5 jaar werkervaring opgedaan te hebben in grootschalige vastgoedprojecten in onder andere Londen, Amsterdam en Eindhoven, besloot Jan te kiezen voor ondernemerschap en richtte hij samen met Thijs het bedrijf Hillside Development op.

Thijs Nijman

Partner

Na het behalen van zijn bachelordiploma in Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, begon Thijs te werken bij Buro Amsterdam, een gerenommeerde vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in de (her)ontwikkeling van bijzondere binnenstedelijke vastgoedprojecten. Na 8 jaar werkervaring besloot Thijs zijn eigen bedrijf te starten, waar hij, naast Hillside Development, ook actief is in het opzetten en structureren van vastgoedbeleggingsfondsen.

Paul Vismans

Advisor

Paul is een adviseur voor Hillside Development en ondersteunt het team met de kennis die hij heeft opgedaan gedurende zijn meer dan 30-jarige carrière in de vastgoedsector. Gedurende het grootste deel van zijn carrière is Paul voorzitter geweest van het bestuur van verschillende vastgoedfondsen van ABP. Momenteel is hij directeur van een openbare ontwikkelingsmaatschappij (ROM-D Drechtsteden) en toezichthouder bij diverse maatschappelijke organisaties, waaronder voormalig voorzitter van de Rotterdamse zorginstelling Aafje.

Vahdet Ozsin

Financial Controller

Vahdet heeft zijn bachelordiploma in Economie & Bedrijfseconomie behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.