Onherroepelijke omgevingsvergunning en start verkoop Nieuwland 30, Hoorn

Onherroepelijke omgevingsvergunning en start verkoop Nieuwland 30, Hoorn

Een belangrijke mijlpaal voor de laatste fase van NL30 – Nieuwland 30, Hoorn. Met de onherroepelijk omgevingsvergunning wordt op korte termijn met de bouwwerkzaamheden gestart van 5 koopappartementen in het historische centrum van Hoorn.

NL30 is gelegen aan het Nieuwland, een luw en rustig grachtje midden in het stadscentrum van Hoorn. Het project omvat 5 luxe koopappartementen waarvan de bouw op korte termijn zal beginnen. In dit proces wordt het pand volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. De appartementen variëren van grootte en het project heeft dus zowel aanbod voor gezinnen als starters. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met keukenopstelling, één of meerdere slaapkamer(s) en een badkamer.

De eerste woningen zijn inmiddels in de verkoop. Interesse? Ga naar: https://nl30.nl